Effektiv behandling av smerter hos kiropraktor

05 juni 2019
Maria Laugesen
Effektiv behandling av smerter hos kiropraktor

Kiropraktikk er noe som har eksistert i veldig mange år i en eller annen form. Men gjennom tiden har faget utviklet seg utrolig mye, og i dag praktiserer norske kiropraktorer på et veldig høyt nivå både faglig og teknisk. Deres utdanning inkluderer mange års undervisning i teoretiske fag som anatomi, fysiologi, patologi og mye mer, slik at de har helt styr på diagnostikken av en lang rekke forskjellige sykdommer og lidelser. Det betyr også at de er kompetente til å avgjøre når kiropraktisk behandling er relevant, og når du skal henvises til andre undersøkelser eller behandlinger.

Samtidig har de en grundig undervisning i praktiske fag, der de lærer et stort utvalg av forskjellige behandlingsteknikker til både rygg, nakke, skulder, hofte, armer og ben. Derfor kan de behandle symptomer i muskel- og skjelettsystemet på mange ulike måter, og det betyr at de alltid kan tilpasse behandlingen til deg og dine symptomer samt din øvrige helse. For eksempel vil det være forskjell på behandlingen som gis til en baby på 3 måneder, en voksen og sterk mann på 30 år eller en eldre kvinne på 80 år. Deres grundige utdanning og erfaring gjør at de kan hjelpe alle aldersgrupper med en lang rekke forskjellige problematikker.

En kiropraktor kan undersøke, behandle og rådgi om mange forskjellige problemstillinger. Noen av de vanligste som sees er rygg- og nakkesmerter, hodepine, svimmelhet, artrose i kne og hofte, tennisalbue, smerter i føttene, skiveprolapser og mye mer. Du vil alltid få en snakk med din kiropraktor om dine symptomer, din øvrige helse og dine forventninger samt en grundig undersøkelse før behandling.

Vil du prøve kiropraktisk behandling i Trondheim, så kontakt en kiropraktor nær deg og bestill en time. Da kan du få svar på dine spørsmål, og høre hvilken behandling og hvilke undersøkelser som kan anbefales for akkurat deg og dine symptomer.

Flere nyheter