Få de hjelpemidlene du har behov for

16 mars 2021
admin

Uansett hva som er grunnen til at du trenger et hjelpemiddel som ortoser er det viktig at du får akkurat den hjelpen du har behov for. Som en som har gått igjennom en diagnose der resultatet har vært at jeg hadde behov for et hjelpemiddel, vet jeg hvor viktig det er at man føler at man får det man trenger.

Det er mer enn nok å skulle leve med det som gjør at man trenger litt ekstra hjelp. Man burde ikke skulle slite med å få den riktige hjelpen samtidig. gjennom legen min fikk jeg tilgang til å få hjelp av https://www.tov.no/ som hjalp meg med å finne ut av akkurat det jeg trengte.

Det å skulle få laget hjelpemidlene mine var ikke noe jeg gledet meg til, men når prosessen først var i gang føltes det egentlig ganske greit. Men en stor del av hvorfor det føltes greit var jo nettopp den hjelpen jeg følte at jeg fikk akkurat der. Fordi de virket så erfarne og som at de visste hva jeg trengte på en helt annen måte enn det jeg selv gjorde engang. 

Få den hjelpen du fortjener

Det er en grunn til at det heter hjelpemidler. For med de riktige hjelpemidlene kan du faktisk leve et relativt normalt liv der du gjør alle de tingene, eller i alle fall de aller fleste tingene, som du pleier, pleide eller har lyst til eller ønsker om å gjøre. Det å begynne prosessen er det aller viktigste. 

Det å stole på at noen har ditt aller beste i tankene er en god følelse og er alfa og omega for den typen prosess man er i når man av medisinske årsaker har behov for hjelp på denne måten. Det er en befrielse og noe som gjør at alt bare føles bittelitt lettere.

Flere nyheter