Har du en tannlege i trondheim?

02 desember 2020
admin

Har du en tannlege i trondheim?

Jeg har akkurat flyttet til trondheim og har ikke en tannlege i trondheim enda. Jeg har fått anbefalt Valentinlyst Tannlegekontor, og tenker å prøve det. Det høres bra ut og etter planene skal jeg ha neste tannrens om seks uker så jeg tenker at det er like greit å bare komme inn i rytmen med min tannlege i trondheim.

Like viktig som å bytte lege

Når man flytter så får man tildelt en helt ny lege automatisk uten at man behøver å gjøre noe annet enn å endre adresse, men når det kommer til tannleger er man nødt til å ordne alt selv. Det skjønner jeg ikke helt hvorfor. Det er på samme måte uforståelig som at tannlege ikke er dekket av samme forhold som en vanlig lege selv om begge deler handler om liv og helse.

Det er jo greit nok at man skal ordne det selv, det er jo ikke fordi det behøver å ta lang tid eller noe som helst, men jeg er litt redd for at det er mange som glemmer det. Eller som ikke orker det fordi det å finne en tannlege kan føles som en stor beslutning som krever reserach og det er ikke alle som orker det. Men å finne en ny tannlege med en gang sånn at man kan holde samme intervall for tannrens og sjekk som man pleier er like viktig som å bytte lege.

Ikke la det skli ut

Når man ikke får seg ny tannlege med en gang og får booket neste tannrens og sjekk er det lett å la det skli ut uten at man tenker på det engang. Plutselig har det gått et halvt, et helt eller flere år mellom man sist var hos tannlegen og nå og det er ikke bra for hverken lommeboka eller tennene dine. Få det gjort, ta vare på deg selv!

Flere nyheter