Håret skiller seg alltid ut for menn

16 november 2019
Mathias Bjelland
Håret skiller seg alltid ut for menn

Hva du trenger å vite om hårtap

Hårtap er den naturlige prosessen med å miste hårdekningen i hodebunnen. Dette er et spørsmål som først og fremst berører menn, selv om noen kvinner opplever dette også. Det er forskjellige typer hårtap som har flere årsaker. Hårtap blir vanligvis ikke sett på som noe ønskelig. Fordi hårtap rammer millioner av menn over hele verden, har det blitt strømmet mye penger på å finne måter å bekjempe det på. Et eksempel er https://puregrow.no/ som jobber for mindre hårtap. 

Skallethet er ikke noe gøy, uansett alder

For noen menn skjer dette mønsteret av skallethet tidligere. I noen tilfeller kan menn oppleve skallethet av mannlige mønstre i løpet av slutten av tenårene og ha hodebunnen helt skallet når de kommer til tretti. For de som ønsker å gjøre noe med det, anbefales det at du bruker en hårbit av noe slag. For tidligere eller mindre alvorlig tilfelle av skallethet, bør en delvis hårbit være tilstrekkelig for å dekke det berørte hodebunnen.

For mer avanserte eller alvorlige tilfeller der bare kantene på sidene og baksiden av hodet har noe hår igjen, vil en full parykk anbefales. Hårerstatningsterapi er også et alternativ, men det er en mye dyrere anstrengelse, så det anbefales at du konsulterer en ekspert før du går gjennom en slik prosedyre. Uansett er det forståelig at du nok vil behandle det hårtap du opplever!

Flere nyheter