Oppladbare batterier for alle behov

24 mai 2020
Maria Laugesen

Batterier er nødvendige for mange av våre elektroniske apparater. Det kan være fjernkontrollen til TV-en, en bærbar radio eller kanskje badevekten. Men i steden for å bytte batterier hver gang de går tom, så kan du velge en mer holdbar løsning. Du kan nemlig få alle typer batterier som oppladbare. Her kan du – som navnet sier – lade batteriene slik at du kan bruke de samme igjen og igjen.

Og dette finnes det faktisk flere fordeler ved.

Først og fremst er det en økonomisk smart løsning. For selvom de klassiske engangs-/alkaliske batterier ofte er billigere å kjøpe, så holder de mye kortere tid og må skiftes ut. Med den oppladbare varianten kan du i steden lade batteriene opptil 2100 ganger. Derfor blir det fort en mye billigere løsning å velge oppladbare batterier.

Samtidig er det veldig praktisk, fordi du alltid har batterier i nærheten. Du trenger ikke tenke på å kjøpe nye batterier, hvis du plutselig står med en fjernkontroll som ikke  fungerer. Og som en bonus er det også en veldig god løsning for miljøet. 

Hos Batterionline.no kan du finne oppladbare batterier i mange varianter. Både de klassiske AA og AAA-batterier, men også 9V-batterier, spesialbatterier og industribatterier. Du kan selvfølgelig også finne ladere for batteriene samme sted.

Du kan velge mellom de populære Ni-MH batteriene som er den tradisjonelle oppladbare varianten, eller de helt nye innovative hybridbatterier som kan brukes med én gang. Du får alle de anerkjente og populære merker, og blant de mange forskjellige varianter kan du helt sikkert finne de batterier som du er på utkikk etter. Da kan du gjøre en smart investering både for din egen økonomi, men bestemt også for miljøet. Og så trenger du aldri tenke på å mangle batterier i hjemmet, fordi du alltid har batterier og lader rett i nærheten.

Flere nyheter