Sånn løser du en 3×3 rubiks kube

31 august 2021
Johanne Larsen

Har du alltid drømt om å klare å løse en rubiks kube? Det er heldigvis noe man enkelt kan lære seg, uansett alder eller forutsetning, men det krever selvfølgelig øvelse. Her skal vi se litt nærmere på hvordan du kan knekke koden. 

Lær deg å løse 3×3 rubiks kube på nettet 

Det finnes flere typer rubiks kuber, men den klassiske kuben, er den som heter 3×3. Man kan få så store rubikskuber som 9×9, men det øker vanskelighetsgraden betraktelig. Det er heldigvis mulig å lære seg å knekke koden hvis man vil løse en Rubiks kube, og bli god til det. Det er nemlig ikke så lurt å bare vri på den tilfeldig og håpe på at den går opp. Nei, det finnes nemlig mange triks og tips man kan benytte seg av, og på nettet kan man få hjelp. 

Finn og kjøp rubiks kube 3×3 online, så kan du komme i gang allerede i dag og bli en reser på å løse Rubiks kuber. Hjernetrim er bra for deg, og med en Rubiks kube kan du øve uansett hvor du er. 

Praktisk hjernetrim

Det er ingen tvil om at en rubiks kube er utrolig praktisk hjernetrim. Det er jo nemlig sånn med rubiks kube, at man enkelt kan ta den med seg absolutt overalt, og den krever jo hverken internett eller strøm. Derfor kan en rubiks kube også være perfekt for deg som gjerne vil ha noe å holde på med som ikke er digitalt. Vi kan jo alle trenge en liten digital pause i den verdenen vi lever i i dag. Derfor er en Rubiks kube svært praktisk, i tillegg gir du hjernen din en god utfordring og sørger for å holde den vedlike. Det er også utrolig mange andre spennende og avanserte kuber du kan prøve når du føler at du har godt dreisen på 3×3 kuben. 

Flere nyheter