Smart og praktisk gulv med gummifliser

16 august 2022
Maria Laugesen

editorial

Er du på utkikk etter et gulv som er slitesterkt, praktisk og komfortabelt? Da kan gummifliser kanskje være løsningen for deg. Det er en utrolig smart og ikke minst fleksibel løsning til gulv, og det egner seg for en lang rekke formål i både private hjem, i bedrifter og institusjoner.

Hvorfor velge gummifliser?

Det finnes mange fordeler med gummifliser, og det er akkurat disse som gjør at de er populære å anvende i mange situasjoner. En viktig egenskap er at de er utrolig slitesterke og robuste, så de kan holde til mye belastning. Det gjelder både tung vekt, slag, støt og mye mer. Samtidig er de myke og absorberer støt samtidig med at de er sklisikre, noe som gjør det til en barnevennlig løsning.

Flisene kan anvendes både inne og ute, og har en lang levetid. Du kan selv skjære til og legge de som du ønsker, og derfor får du en veldig fleksibel løsning som kan tilpasses akkurat dine behov.

Hvor kan de brukes?

Gummifliser

Gummifliser har en lang rekke anvendelsesområder der de er praktiske og smarte å bruke. Det gjelder for eksempel på treningssenter eller andre sportsarealer der man vil ha et mykt men fast underlag, som er robust mot slag og tung vekt. Det gjelder også i områder der man vil sikre seg at folk ikke slår seg hvis de faller. Det kan være på lekeplasser, rundt svømmebasseng eller noe helt annet.

Sist, men ikke minst, kan du også bruke gummifliser som et underlag hvis du har problemer med ryggsmerter eller smerter i knær og hofter. Underlaget er nemlig mykt og absorberer støt, og derfor er det veldig behagelig å gå på. Dette er spesielt smart i områder der du går eller står mye, og det kan både være på arbeid, i institusjoner eller tilmed i ditt private hjem.

Flere nyheter