Utrolig gode rabatter på Black Friday 2020 hos Lampemesteren.no

26 oktober 2020
admin

Utrolig gode rabatter på Black Friday 2020 hos Lampemesteren.no

Vi driver og pusser opp akkurat nå, hallo 2020 liksom, og det at det snart er Black Friday er bare helt utrolig bra for det gjør at vi kan kjøpe mange flere av de lampene vi ønsker oss, i stedet for å kjøpe på IKEA. Med masse lekre tilbud med både 20% og opp til 40% rabatt kan man virkelig få tak i det man ønsker seg aller mest.
 

Perfekt timing for vinteren

Alle som bor i Skandinavia vet hvordan mørket påvirker oss, men vet vi hvordan lyset påvirker oss inne i den mørketiden? Det har ikke bare en innvirkning på humøret vårt, men også på helsa vår. For belysning har makten til å påvirke både helse, velvære og humør, så det å velge flott belysning handler om mye mer enn nettopp det. Det handler om mye mer enn lys, om mye mer enn estetikk, om mye mer enn personlig uttrykk.

Det handler om å gjøre noe bra for oss selv, om å gi oss selv de aller beste forutsetningene for en bra vinter. Ganske nydelig at man kan få de aller fleste lampene deres hos lampemesteren og når Black Friday salget kommer kan du spare minimum  20% på alle designlampene deres. Du skal bare bli en del av kundeklubben deres for å være de første som får beskjed når salget åpner. Det kan du gjøre akkurat her: https://lampemesteren.no/black-friday-hos-lampemesteren-no.aspx 

God service

Når du kjøper noe hos lampemesteren får du alltid en gratis lyskilde med i posten og du får alltid gratis frakt. I förbindelse med Black Friday salget i 2020 har de i tillegg sørget for et ekstra stort varelager og 100 dagers returrett! På den måten kan du føle deg sikker på at alt ligger til rette for en god opplevelse. Du kan bare begynne å glede deg!

Flere nyheter