Bruk led striper når du skal innrede ungdomsrommet

27 september 2021
Johanne Larsen

Trenger du gode, energivennlige lyskilder til hjemmet ditt? Da er det god grunn til å undersøke led striper nærmere. Her skal vi se litt nærmere på hvordan du enkelt kan bruke led striper til effektfull innredning, og hvordan du kan få god stemning i boligen ved hjelp av kunstig lys. 

Hvorfor led striper? 

Du kan bruke led striper til utrolig mange ting. Det er en av de mange gode grunnene til at man kan bruke led striper når man innreder. Det er for eksempel mulig å plassere lys hvor du vil, og du kan enkelt bruke led striper for å lage lys-striper i forskjellige farger.

Skal du innrede et barnerom eller gå fra et barnerom til å lage et ungdomsrom? Da kan led striper være akkurat det du trenger for å lage et moderne og kanskje til og med litt futuristisk preg. Det er ikke så mye som skal til når man skal lage barnerom om til ungdomsrom, det er mange som tror det krever en full oppussing fra bunnen, men det er faktisk sånn i de fleste tilfellene, at det bare er noen ting som skal endres, altså bare noen enkelte elementer. 

Kanskje er det på tide med nytt sengetøy som representerer litt mer hvem barnet er nå som ungdom, og kanskje kan man skifte ut barnesengen med en mer passende seng og nye puter. Man kan også enkelt male eller bruke fototapet for å få et helt annet uttrykk på rommet. Og man kan altså bruke led striper når man skal gi rommet et annet uttrykk, og her kan du også enkelt plassere lys akkurat der du har bruk for det.

I tillegg er led striper et energivennlig alternativ, som gjør at man kan spare på el når man sammenligner med andre lyskilder. Det er en stor fordel. 

Flere nyheter