Ett sted for alt

21 august 2020
admin

Ett sted for alt

Ønsker du deg en oppblåsbar enhjøring til badeferien? Trenger du en adapter til en reise utenlands (forhåpentligvis ikke til et sted der korona-viruset kan bli med deg hjem igjen). Eller ha du lyst på et nytt deksel til telefonen din Jeg pleide å elske å handle på kjøpesenter da jeg var i starten av ten-årene, men mistet helt interessen for det, til fordel for mer individuelle butikker som jeg følte var kulere.

Men når voksenlivet begynner å komme krypende, begynner også behovet for at ting er litt mer praktisk, å komme krypende også. Ideen med et kjøpesenter er jo at alt er ett sted. Du parkerer bilen ett sted. Du kan handle både mat, julegaver, klippe deg og alt mulig annet – ett sted. www.coolpriser.no er faktisk litt sånn. Du får virkelig alt du trenger ett sted. Du slipper å betale masse i porto fordi du bestiller fra flere forskjellige steder.

Du slipper å holde styr på masse forskjellige trekk i banken. Du slipper å hente masse forskjellige pakker eller være hjem når de liksom skal bli levert, for så å finne en hentelapp som om du ikke var hjemme likevel.

Praktisk og bra

Alt et sted. Helt perfekt. Det er lett, praktisk og innmari rimelig med tanke på priser. Å bestille alt i en bestilling gjør bare livet enklere og det er akkurat det www.coolpriser.no ønsker å gi deg – en enklere hverdag.

Design ditt eget deksel

Hvis du føler deg ekstra kreativ kan du til og med velge å designe ditt eget deksel hos www.coolpriser.no og få noe som er helt unikt. Kanskje er det et bilde av kjæresten din? Kanskje det er et bilde av katten din? Uansett, det er er opp til deg, for det er du som er designeren. Benytt friheten du har og få det du ønsker deg!

Flere nyheter