Finn riktig sko til din stil

20 februar 2023
Johanne Larsen

Lurer du på hva skogarderoben din egentlig bør bestå av? Her skal vi se litt nærmere på noen løsninger som du kanskje ikke har tenkt på for å gi litt mer til antrekkene. 

Sørg for å ha noe til enhver anledning

Det er lurt å ha et skopar til enhver anledning i skogarderoben. Det er jo ikke sånn at man har et par som passer til alt, og det er uhyre viktig at man har litt forskjellig å velge mellom, som passer til ens stil. 

Sneakers kan være en essensiell del av skogarderoben 

Sneakers Herre

Det er kanskje lett å tenke at herresko absolutt skal være en form for pene skinnsko, men det er altså ikke tilfellet. Alt etter hva du har i garderoben din, kan Sneakers Herre være akkurat det du mangler for å få garderoben til å ‘gå opp’. Føler du ofte at det blir litt for polert med pene herresko til et casual antrekk, og ser etter en måte du kan tone det litt ned på på en enkel måte, ja, da kan Sneakers være løsningen. Det er kke dermed sagt at det behøver å se billig eller kjedelig ut. Sneakers er et helt lite språk i seg selv, og det er mange signaler man kan sende med de helt riktige Sneakers. Det er ikke minst en utrolig komfortabel løsning, og det er en løsning som du enkelt kan kombinere med alt fra helt casual antrekk med jeans til mer formelle looks med skjorte og bukse. Det gjør Sneakers til den perfekte allrounder i garderoben din, og derfor er det lurt å ha minst et par-tre par i garderoben. Et til penbruk, et til litt mer casual bruk og et par som overrasker og kan gi et antrekk litt kant. Det er mange løsninger og det er helt opp til deg, men Sneakers kan bidra til å krydre stilen din på en spennende måte. 

Flere nyheter