Her får du en guide til å finne riktig gjesteseng

04 juli 2021
Johanne Larsen

Når man skal kjøpe seng til seg selv og de som bor i husstanden, så er det viktig å finne helt riktig seng. Men hvis du har gjester ofte, så er det faktisk også en god ide å sørge for at gjestesengen er god og behagelig. Det kan man heldigvis gjøre på mange måter – og her skal vi se litt nærmere på hvordan du finner en god gjesteseng. 

Hvordan velge riktig gjesteseng? 

En gjesteseng blir som regel ikke brukt i samme omfang som en vanlig seng, og derfor er det fristende å bruke litt mindre penger på nettopp denne typen seng enn når man kjøper seng til seg selv. Det som dog kan være fordelen ved å velge kvalitet også på gjestesengen, er at man får en god seng som holder lenge, og man slipper å bruke penger på å skifte ut en slitt og dårlig gjesteseng etter bare kort tid. Her får du en liten guide til å finne riktig gjesteseng

Det er selvfølgelig vanskelig å vite akkurat hvem som skal sove i gjestesengen, og dermed blir det også vanskeligere å bedømme hva man skal velge i forbindelse med madrassfasthet. Det er lurt å velge en forholdsvis hard madrass, så man får en som passer til flere, i stedet for å velge en som er for myk. Hvis det som regel er voksne mennesker som skal sove i gjestesengen, så er det lurt å velge en fast seng, så man er på den trygge siden. 

Når man har valgt madrass, så er det også viktig å vite hvilken størrelse gjestesengen skal være. Er det en gjesteseng til to, eller er det bare en enkeltseng du trenger? Det finnes mange forskjellige sengetyper å velge mellom, og her avhenger mye av budsjett. Rammemadrass, kontinentalseng, regulerbar seng – det er helt opp til deg. 

Flere nyheter