Hjelp! Har du mistet nøklene på ferie?

04 juli 2022
Johanne Larsen

editorial

Auda, det er ikke noe gøy å miste hverken nøkler eller annet på ferie, men hva skal man egentlig gjøre hvis uhellet er ute og man har mistet eller glemt nøklene sine på ferie. Det kan nemlig fort bli surt når man kommer hjem og prøver å komme inn. Her får du en liten guide til akkurat hva du skal gjøre, så du kan reise uten å være bekymret for dette.

Gikk det galt på ferie? 

Vi nordmenn elsker å dra på deilige ferier, og det innebærer som regel at vi legger igjen alle bekymringer hjemme. Det vil si at hvis det først oppstår et uhell eller lignende som skaper bekymring, ja, da kan det som har vært en god ferie kanskje ende opp med å bli litt mer utrivelig enn planlagt. Det kan være ting som at bagasjen blir forsinket, eller kanskje til og med borte, at man blir bestjålet av lommetyver, eller glemmer igjen en bag eller en veske et sted.

Det er så mye styr som følger med nettopp disse scenarioene, fordi vi gjerne har essensielle ting som bankkort, penger og ikke minst – nøkler tilgjengelig her. Da er det viktig at man vet akkurat hva man skal gjøre så man rent faktisk kommer seg hjem og inn igjen når man skal hjem igjen fra ferien.

låsesmed Lier

Dette gjør du når uhellet er ute!

 

Hvis nøklene forsvinner på ferieturen, da er det heldigvis noen ting du kan gjøre for å komme inn igjen. Den beste og mest åpenbare løsningen, hvis du da ikke har en venn eller et familiemedlem som sitter på et par gjeve ekstranøkler, er å få tak i en låsesmed. Det finnes låsesmeder over hele Norge, du kan for eksempel finne en låsesmed i lier, hvis det er der du bor. Det finnes til og med døgnåpne låsesmeder som kan hjelpe deg. 

Flere nyheter