Send pakker til USA billig

20 mars 2020
Maria Laugesen
Send pakker til USA billig

Skal du eksportere eller sende en vare til USA fra bedriften din? Eller har du kanskje en venn i USA som du vil sende en liten gave til? Da er du sikkert interessert i å vite hvordan du enklest og billigst kan sende pakker til USA. Men det er ikke helt simpelt å svare på. Det avhenger nemlig av hvor fra og til pakken skal sendes, og selvfølgelig også av pakkens størrelse og vekt. Dernest avhenger det av hvor fort du vil at den skal komme frem, og til slutt kan det faktisk også variere med prisen i perioder. Derfor gir det god mening å sjekke dine forsendelsesmuligheter hver gang du skal sende frem for bare å velge det samme hver gang.

Denne metoden kan spare deg for en del penger, og det krever faktisk veldig lite tid. Hos Billigpakke.no kan du nemlig raskt og enkelt få oversikt over de forskjellige fraktmuligheter som finnes til USA, slik at du lett kan sammenligne. Her slipper du å bruke tid på å undersøke prisen hos hver enkelt forsendelsestjeneste. De er allerede samlet slik at du kan se det fulle overlikket på én plass. 

Alt du må gjøre er å skrive inn hvor pakken skal sendes fra og til (land og postnr.), og så må du angi pakkens form, størrelse og vekt. Med disse få og simple informasjoner får du frem en liste over de selskaper som kan håndtere din levering, samt prisen for disse. Da kan du lett sammenligne pris og tid på hver mulighet, og du kan eventuelt også lese mer om hvert selskap hvis dette er relevant for deg. Det gir deg muligheten til på få minutter å finne den billigste og beste fraktmetode til USA, slik at du slipper å betale for mye eller vente for lenge på din neste forsendelse.

Flere nyheter