Sikre festen med et alkometer

26 februar 2022
Johanne Larsen

editorial

Pleier du å kjøre hjem fra fest? Da er det viktig med et alkometer som sikrer at det er trygt å kjøre hjem. Det skal vi se litt nærmere å deg, så du kan kjøre med god samvittighet. 

Kjør med god samvittighet 

alkometer

Det er moro med en fest, men noen ganger kan det gå litt over styr. Selv om man har kjørt til festen og tenker at man er i fin form til å kjøre hjem dagen etter – så er ikke det alltid tilfellet når man ser å promillen. For å gjøre trafikken tryggere for deg og andre, kan det da være en god ide benytte en løsning som et alkometer. Med et alkometer kan man nemlig enkelt måle promille på kort tid, og dermed se akkurat hvor høy promille man har på det gitte tidspunkt, og om man er i stand til å kjøre – både fysisk og rent lovlig. 

Sikkerhet er viktig!

Selv om det selvfølgelig er viktig at man har en god og morsom fest, så er sikkerhet også viktig. Det vil si at hvis man vil sikre at de som eventuelt skal kjøre hjem fra festen dagen etter er i stand til det, så er det lurt å teste seg selv ved hjelp av et alkometer. Noen ganger kan man føle seg helt fin, selv om promillen i blodet sier noe annet, og det kan alkometer bidra til å avsløre. 

Det er også viktig at du finner riktig alkometer, når du skal finne et som du kan ha hjemme, når du har hatt fest eller til andre formål. På https://test-deg.no/information/velg-riktig-alkometer-10049/ kan du få hjelp til å velge riktig alkometer, så du kan finne et godt alkometer som passer til de behovene du har og den bruken du forestiller deg. Sikkerhet er viktig, og derfor kan et alkometer være greit å ha i hus. 

Flere nyheter