Slik sammensetter du den perfekte garderoben

01 desember 2021
Johanne Larsen

editorial

De fleste av oss drømmer om en flott og sammenhengende garderobe, og det er også noe som er innenfor rekkevidde, hvis man vet hvordan man skal gå frem. Her skal vi se litt nærmere på hvordan du går fra gjennomsnittlig til å få en gjennomført og stilren garderobe. Det er kanskje ikke så omstendelig som du kanskje tror. 

Kast et kritisk blikk på garderoben din

image

Noe av det viktigste man gjør i prosessen er så se nøye på det man allerede har. Det å skape en gjennomført garderobe handler nemlig ikke om å bli kvitt alt eller om å gjenoppfinne seg selv fra bunnen – men om å finne kjernen. For å finne kjernen i din stil, og ambisjoner om stil, så er det viktig at man forholder seg kritisk, og prøver å se bort fra sentimental verdi og minner som noen plagg unektelig kan representere. 

Ting som ikke passer lenger eller som blir altfor sjeldent, eller kanskje aldri brukt, kan du kvitte deg med. Behold det du rent faktisk går med og som du føler representerer deg og din stil – sørg for at det er ting som passer sammen. Det er også lurt å kartlegge hva som skal til for at de forskjellige antrekkene kan brukes sammen. Kanskje er det noen basisplagg som mangler for å få det hele til å henge sammen på en sømløs måte? 

Finn gode basisplagg

Gode basisplagg er alfa og omega i en god og sammenhengende garderobe. Det er det som kan gjøre litt vanskelige ting brukbare, og det er sånn du kan få ting til å henge sammen. Med merker som urban pioneers er det lett å investere i gode basisplagg. Det er nemlig svært viktig at det er plagg av høy kvalitet, så de varer lenge, og ser bra ut. Basisplagg er ting man bruker ofte, og derfor er kvalitet litt ekstra viktig. 

 

Flere nyheter