Velg riktig trafikkskole i Ålesund

08 desember 2020
admin

Velg riktig trafikkskole i Ålesund

Det er ikke bare bare å velge trafikkskole, selv om mange kanskje tenker at det er det. Jeg visste heller ikke at det var vittig at man faktisk gjorde ordentlig research før man valgte skole, før jeg allerede hadde begynt å ta lappen og opplevde at andre hadde byttet skole og kommet til vår fordi andre var problematiske.

Dette er min Trafikkskole i Ålesund. Noe jeg ikke visste er nemlig at internt i miljøet kan mans e hvilke skoler som har den høyeste og laveste prosenten av elever som består oppkjøring og teori på færrest eller flest forsøk.

Forskjellig undervisnings-filosofi

De ulike skolene har mange forskjellige tilganger til undervisning, både når det kommer til den praktiske og den teoretiske delen av læringen og stoffet. Noen skoler har veldig god, grundig gjennomgang. Andre dekker bare akkurat minimum, mens andre igjen virkelig legger inn en innsats for å sikre seg at elevene de har gjør det så bra som overhodet mulig.

De har jo selvsagt en egen statistikk de vil skal være bra, men det påvirker både skolen og eleven is eg selv også, så de som ønsker å gjøre en god jobb kan virkelig det. På min Trafikkskole i Ålesund var det siste tilfellet.

God innsats fra alle parter

Når man skal lære å kjøre bil og skal opp til en oppkjøring skal man faktisk trenes i begge deler. Man skal trenes i å kjøre bil og man skal trenes i å bestå en oppkjøring.

For de to tingene er ikke nødvendigvis hundre prosent det samme. For det er noen helt spesifikke ting som er vittige å gjøre, kunne og demonstrere at man kan når man skal kjøre opp, som er mindre viktig når man bare kjører bil til vanlig. Det føles litt merkelig, men lærere som ikke forstår den forskjellen er heller ikke særlig gode eller trygge lærere.

Flere nyheter